Susret ljubitelja tradicionalne latinske mise u Splitu

Poštovani čitatelji,održat će se susret ljubitelja tradicionalne latinske mise  u Splitu 15. svibnja (četvrtak) u 19 sati.

Ukoliko ste iz Splita ili okolice i imate želju doći,  molim Vas da se javite na mail: lexvivendi88@gmail.com ili putem facebook stranice Lex Vivendi

Oglasi

8 thoughts on “Susret ljubitelja tradicionalne latinske mise u Splitu

 1. Ovo je cool. Ne mogu biliv it.
  Sada ćete još bolje upoznati moderniste i stanje u Crkci…Premda je ovo reakcija, odnosno svojevrstan pokušaj sprječavanja dolaska Bratstva, ipak je svaka trady celebracija veliki dobitak za mjesnu Crkvu. Ne zaboravite da svi oni koji otkriju i tako katoličku Misu, ako su imalo sačuvali zdravu, tradicionalnu duhovnost i znaju zbrojiti 2+2, skuže Koncil i dospiju…

  • Pardon, htjedoh reći: Crkvi.
   Inače, ne upuštajte se previše i Tradiciju ako niste otvoreni Gospodinu i njegovu djelovanju. Vaša neokozrervativna uvjerenja će Vam vremenom postati teret.

   • Kiki – nepostoji nešto poput neokonzervativnih uvjerenja – postoje samo katolička uvjerenja. Mani se podjela.

    Što se tiče upoznavanja modernista u Crkvi – već imam dosta negativnog iskustva s istima, ali najveća prepreka mi nisu modernisti, nego tradicionalisti koji zbog manjka poniznosti bivaju često potjerani, pa onda sve propadne.

 2. Odlično… slijedeći put nešto ranije javiti i organizirati smještaj i eto nas 🙂

  • Kad bude prva misa zvat ćemo vas. No, ovo je lokalni susret, ne regionalni 😉

 3. Pingback: Misli bl. Ivana Merza o Euharistiji | Blog jednog farizeja

Komentari su isključeni.